Ortensia.png

FR | NL | EN

Mijn verhaal

Ingrid De Houwer

Ingrid De Houwer, Modeontwerpster
Ik ben een echte brusselaar (een "zinneke"), perfect tweetalig, en ik hou van mijn stad.
Ik heb meer dan 20 jaar in de privé-sector gewerkt zonder er ooit mijn geluk te vinden.
Een beetje meer dan één jaar geleden heb ik besloten even te stoppen en mijn leven een andere wending te geven.
Ik heb 3 opleidingen gevolgd, die mij nu toelaten mijn eigen ding te doen. Ortensia's eerste collectie is beginnen bloeien.
Ik moet toegeven dat ik sinds dag en nacht naai en haak.
Ik ben er goed in. Ik ben dol op mooie natuurlijke materialen. In deze niche voel ik mij op mijn plaats.
Ik heb mij steeds laten leiden door mijn fundamentele waarden:

De collectie Ortensia...

Wit
De witte kleedjes, rokken, ...zijn tijdloos en zó vrouwelijk. Hun snit is eenvoudig. Het wit is zuiver, brengt het mooie in de vrouw naar boven en geeft haar een prachtige tint. Wit katoen is natuurlijk, niet gekleurd en dus ecologisch; je lichaam ademt er zonder probleem mee en het is gemakkelijk te onderhouden. Het wit gaat nooit uit de mode. De kleedjes worden op de huid gedragen of boven een basic T-shirt de koudere dagen, ze zijn zowel geschikt voor tijdens de dag als voor 's avonds.
Warm-ups
De warm-ups van Ortensia zijn met de hand gehaakt. Ze verwarmen elke vrouw en passen perfect bij de witte kleedjes. De lijn van de kleedjes wordt benadrukt door de Warm-Ups... zo vrouwelijk.
De garens in wol, katoen, zijde, linnen enz... gebruikt voor de warm-ups worden gemengd en samen gehaakt. De kleurenschakeringen vinden hun inspiratie in de kleuren van de zee. Elke Warm-Up van Ortensia is UNIEK
Als een kleedje en een warm-up van Ortensia samen gedragen worden voelen ze super zacht aan, zowel als je ze aanraakt als wanneer je ze draagt. Ze geven de vrouw een aparte look... die tijdloos is